Produkter

VITAMINBEHANDLINGAR

Optimerad hälsa med intravenöst vitamindropp hos Nordic Vitality Clinic

Produkt 1 Produkt 1 Hover

THE POWER OF NAD+
NAD+ (Nicotinamide Adenine Dinucleotide) är ett viktigt koenzym som finns i alla levande celler. NAD+ är en central molekyl i energimetabolism, cellreparation och övergripande cellfunktion, med lovande terapeutisk potential för olika åldersrelaterade och metaboliska sjukdomar.

Fördelarna

Öka kognitiv funktion

Stöd för anti-aging

Förbättra metabolisk funktion

Förbättrad fysisk prestation

Förbättrat känslomässigt välbefinnande

Accelererad läkningsprocess

Förbättrat immunsvar

Minskad inflammation och smärta

NAD+ Mikrodos (100mg) + SUPERNUTRIENT Infusion

60 min

Med vår SUPERNUTRIENT-formulering som utgör grunden för vår multi-nutrient IV-infusion, inkluderar vi en mikrodos på 100mg NAD+ för att hjälpa till att öka energinivåerna, främja bättre allmän hälsa och atletisk prestation samt förbättra mentala förmågor.

4500 kronor

Produkt 2

Vitamindropp B- och C-vitaminer
Dropptransfusionen tar omkring 30-60 min för kroppen att ta in. I behandlingen tillför vi Vitamin C färdig i apotekslösning direkt in i blodomloppet.

Askorbinsyra (vitamin C) 7,5 gram HÖG DOS
B1 - B12

Ge din kropp en kraftfull boost med vårt exklusiva Vitamin C-dropp! Nu kan du uppleva den ultimata hälsokicken som din kropp har väntat på. Vår dropptransfusion är designad för att vara både effektiv och bekväm, med en behandlingstid på endast 30-60 minuter. Under denna tid kommer ditt system att fyllas på med 7,5 gram ren askorbinsyra (Vitamin C), direkt levererad till ditt blodomlopp för maximal absorption.

Denna behandling inkluderar även B-vitaminer (B1 till B12) samt 1 gram Magnesium för att ytterligare stärka din hälsa och välbefinnande.

Vitamin C är avgörande för din kropps välbefinnande, med förmågan att stärka immunförsvaret, förbättra hudens kvalitet och öka din energinivå. Till skillnad från orala tillskott som din kropp delvis bryter ner innan de kan användas, garanterar vår dropptransfusion att du får maximal nytta av varje gram.

Denna behandling är perfekt för dig som söker ett snabbt, effektivt sätt att boosta din hälsa och vitalitet. Oavsett om du känner dig utmattad, förbereder dig för en stor händelse, eller bara vill ge din kropp den omsorg den förtjänar, är vårt Vitamin C-dropp den idealiska lösningen.

Boka din session idag och upplev skillnaden med direkt tillförsel av Vitamin C och B-vitaminer till ditt system, tillsammans med 1 gram Magnesium. Ge din kropp det den behöver för att blomstra och känna dig på topp varje dag. Vänta inte, boka nu och ta det första steget mot en hälsosammare, mer energifylld version av dig själv.

Pris 1999:-

Produkt 3

B12 injektion - intramuskulär
B12-injektion är en direkt metod för att tillföra kroppen vitamin B12, en avgörande näring för nervfunktion och energiproduktion. Många individer, särskilt de med vissa tarmsjukdomar eller strikta kostrestriktioner, kan ha svårt att få tillräckligt med B12 genom kosten. En B12-injektion kan hjälpa till att snabbt höja nivåerna i kroppen, minska trötthet och stödja allmänna hälsan.

Vad Innehåller Behandlingen?

Vi använder oss av Hydroxokobalaminacetat, en form av vitamin B12, i våra injektioner. Vitamin B12 är avgörande för många funktioner i din kropp. Det bidrar till att hålla ditt nervsystem i toppskick och är en viktig komponent för att skapa nytt blod.

Hur Går Det Till?

Behandlingen är enkel och smidig. En koncentrerad dos av vitaminerna injiceras direkt in i en muskel. Eftersom det går snabbt och effektivt får du maximal nytta av vitaminerna på kortast möjliga tid.

Pris 595:-