BOTOX HYPERHIDROS - Svettningar under armarna

Hyperhidrosis innebär överdriven svettning och är ett bekymmer för många. Vi behandlar hyperhidrosis under armarna (axiller) med mycket god effekt och långvarigt resultat på ca 6 månader. Några stick i armhålan och du blir av med dina svettningsproblem!
3895 SEK
  • Hyperhidros

Behandlingen mot svettning

Inför varje behandling behövs en konsultation genomföras, just för botox brukar vi rekomendera en telefonkonsultation. Detat är en relativt liten och enkel behandling. Behandlingen består av ett flertal små stick i vardera armhåla för att bli av med svettningarna under armarna. Injektionsnålen är mycket fin och injektionen upplevs av de flesta som näst intill smärtfri. Ett visst obehag kan ju så klart upplevas men är snabbt över. Sedan kommer effekten av hyperhidros-behandlingen hålla upp till sex månader.

Ingen speciell förberedelse behövs men du kan med fördel raka armhålorna dagen innan behandlingen. Du bör också undvika preparat av acetylsalisylsyra som exempelvis Treo, NSAID-preparat som Ibumetin, Ipren och Voltaren eller kosttillskott Omega 3 någon vecka före behandlingen. Riskerna med att behandla Hyperhidros med Botox är små. Man bör dock räkna med viss svullnad och små blåmärken på injektionsplatsen vilka försvinner inom någon dag. Men då de är placerad i armhålan är det sällan något som stör.

Resultat

Du bör se effekten av behandlingen inom ett par dagar och den kommer hålla i upp till sex månader. Vi skulle vilja poängtera att det viktigaste är hur resultatet blir, inte hållbarheten.

Du kan lita på oss, vi gör allt för att du ska få ett så bra resultat som möjligt. Regelbundenhet är viktigt för ett fint och hållbart resultat, där du slipper lida av kraftig svettning.

Efter behandlingen ska deo undvikas, och det är bra om armhålorna hålls lätt luftade så inte för tajta kläder. Det viktigaste att tänka hygieniskt och undvika att ta på det behandlade området. Under det första dygnet undviker du hård fysisk aktivitet samt bastu, jacuzzi och solning.

Biverkningar

Riskerna med att behandla rynkor med Azzalure är små. Man bör dock räkna med viss svullnad och små blåmärken på injektionsplatsen vilka försvinner inom någon dag.

Det livlösa ”Botoxansiktet” är ett resultat av Botoxmissbruk och inget en normal konsument behöver oroa sig för. Botox är ett läkemedel och det finns biverkningar registrerade. Du kan läsa mer om dessa på FASS.se 

De vanligaste biverkningarna är:

  • Lättare huvudvärk när bekymmersrynka och panna behandlas, släpper vanligtvis inom ett par dagar. I sällsynta fall kraftig huvudvärk, även denna är övergående.

  • I vissa fall tyngdkänsla när pannan behandlas.

  • Påsighet/på och/eller under ögonlocken.

  • När musklerna kring munnen behandlas kan detta medföra obehagskänsla och ibland svårigheter med mimik.